Ännu mer skäggvax! Woho! Denna gången prövar vi Uppercut Deluxs variant. Den kommer i en rätt fräsig tub, luktar kokos och gick fort och smidigt att applicera. Skägget blev fint och en av oss fick beröm för vår lyster, och då syftas det inte på hunden vi promenerade med.

Doft
Det luktar kokos. Skall vi vara ärliga så luktar det rätt mycket kokos. Som tur är så gillar många av oss det skarpt (redaktionens anmärkning: Bekräftat – vederbörande har kokosolja i kaffet). En fick dock smeknamnet “kokos mannen” av sin projektgrupp. Lätt värt det, bara att sätta på sig Hula-skjortan.

Förpackning
Uppercut Deluxs skäggvax kommer i en tub. Ifall vi skall vara ärliga så är den rätt fräsig. Det tyder också på att det är ett lätthanterat skäggvax – det går att klämma ut ur en tub.

SammanfattningUppercut Delux Beard Balm är bra. Den luktar rätt mycket kokos, men vi fick bra kontroll på skäggen. Om du har kort skägg så skall du nog använda något annat balsam, eller olja. För oss med lite längre skägg var det som sagt bra. Bra kontroll på bråkiga hår och virvlar. Den är vattenbaserad så det är lätt att skölja ut ur skägget, och bort från händerna. Men det får man tänka på om man tar det i mustaschen (kaffet kommer smaka mer kokos) eller är ute och lägger sten i regnet – då får man eventuellt applicera en ny omgång efter lunch.