Holländska Reuzel Pomade Beard Balm blev favoriten hos många av oss här på Skäggolja.se. Den ger lätt till medium kontroll av skägget. Inte för hård med andra ord. Detta gladde många av oss med lite kortare skägg, då vi upplever att de skäggvax som är hårdare känns lite som att lägga på ett lock på hakan. Svårt att förklara, men vi tror du fattar. Den luktade gott och vi fick komplimanger hemma, något som också glädjer oss.

Doft
Vi tycker doften är lite svår att förklara. Den beskrivs som “woodsy” av dem själva. De har i lite rosmarin, nässlor och andra blommor. Även sheasmör, kokosolja och bivax bidrar till doften. Den lyckas dock skilja sig från andra skogsdofter med att den luktar lite…fräschare, i brist på bättre ord. Det lite fräschare är att den har en lätt ton, av några av oss bestämt hävdar är jenkatuggumin. Vi andra är inte lika säkra, men gott luktar den.

Förpackning
En rund tennburk med piraten Svartskägg som logga. Burken känns som en finare snusdosa. Gedigen.

SammanfattningReuzel Pomade Beard Balm har gjort en favoritprodukt till många av oss. Den är lätthanterlig, gav oss doft komplimanger och mjukade upp håret så att det inte kliar lika mycket. Den är inte hård och ifall du har ett långt, oregerligt skägg som du skall göra salongsfäigt bör du nog titta på ett annat skäggvax. Med det sagt så gillade vi balsamet, kommer använda det oftare och tror att du kommer göra det också.