Solomon’s Beard – Japanese Sandal

Vår första tanke som for genom våra huvuden när vi fick denna skäggolja i våra händer var … ”Hur kommer egentligen en italiensk olja med influenser från Japan att dofta? Här snackar vi om en gränsöverskridande fusion av stora mått!” Vi skruvade av korken och tog ett par rejäla sniffar … för att sedan sitta tysta i flera minuter för att försöka sätta ord på våra tankar. 

Doft
Om vi nu skulle drista oss till att försöka förklara doften av Solomon’s Beard – Japanese Sandal, så har vi nu kokat ner det till en mening: En bra blandning av sandelträ, läder och tvåldoft (fast vi tycker faktiskt att den doftar liiite för mycket tvål.)

Flaska och förpackning
Den coola svarta flaskan tar inte skit från någon och etiketten sätter sig i respekt bland de övriga märkena på marknaden. Klart godkänt!

Sammanfattning
En bra och stabil skäggolja som funkar lika på den kommande Nobelfesten som en barrunda med grabbgänget. Oljan känns lagom fet och håller skäggstråna på plats med bravur. Doften sitter i länge och pockar på dina doftsinnen långt in på dagen. Tummen upp för det!