Sailor’s Beard Oil – Antarctica

Den svenska märket Sailor’s har sedan länge varit en av storsäljarna på den svenska marknaden och vi kan absolut förstå varför. De snygga etiketterna ger är precis så coola för att passa i vilket badrumsskåp som helst och oljornas kvalitet står sig mycket väl mot de allra bästa märkena. Så vad är då bra respektive mindre bra med denna skäggolja?

Doft
Det första som slår oss när vi skruvar av korken på ”Antarctica” är den friska doften av eucalyptus, mint och citrus. Det skulle definitivt gå att använda enbart denna skäggolja istället för parfym eftersom den har en väl avvägd doft som inte utmärker sig för mycket. Om vi skulle sätta fingret på något negativt skulle det dock vara att denna variant doftar lite för mycket tvål för vår smak, men det skiljer sig ju från person till person.

Flaska och förpackning
Ett stort plus med Sailor’s är den snygga och funktionella pipetten som gör det lätt att avväga mängden olja som du tänkt använda. Vi använder 9-10 droppar och masserar in i skägget. Oljan känns ren och fräsch och gör skägget (och huden under) både mjukt och väldoftande. Det som ytterligare sätter ett plus i kanten för denna olja är bland annat att den är 100% ekologisk, fri från parabener och svensktillverkad.

Sammanfattning
Om vi skulle ta och sammanfatta helhetskänslan för denna produkt, så kan vi säga att Sailor’s absolut är en av våra favoriter bland de skäggoljor vi hittills har testat. Med robusta dofter, grymt snygga etiketter och till ett mycket överkomligt pris (ca 199 kronor för 30ml), så ger vi två tummar upp för denna skäggkompis.

[et_pb_button button_url=”https://xn--skggolja-1za.se/” button_text=”<<< Skäggolja Tester" _builder_version="4.16" custom_button="on" button_text_size="17px" button_text_color="#ffffff" button_bg_color="#616161" button_border_width="2" button_use_icon="off" global_colors_info="{}" button_text_size__hover_enabled="off" button_one_text_size__hover_enabled="off" button_two_text_size__hover_enabled="off" button_text_color__hover_enabled="off" button_one_text_color__hover_enabled="off" button_two_text_color__hover_enabled="off" button_border_width__hover_enabled="off" button_one_border_width__hover_enabled="off" button_two_border_width__hover_enabled="off" button_border_color__hover_enabled="off" button_one_border_color__hover_enabled="off" button_two_border_color__hover_enabled="off" button_border_radius__hover_enabled="off" button_one_border_radius__hover_enabled="off" button_two_border_radius__hover_enabled="off" button_letter_spacing__hover_enabled="off" button_one_letter_spacing__hover_enabled="off" button_two_letter_spacing__hover_enabled="off" button_bg_color__hover_enabled="off" button_one_bg_color__hover_enabled="off" button_two_bg_color__hover_enabled="off"][/et_pb_button][/et_pb_column][/et_pb_section]