Recipe for Men Beard Elixir

Denna lilla olja fångade vårt intresse på grund av två saker – plastflaskan och ”flärpen”. Att den sedan kommer i en förpackning som mest påminner om en salva från apoteket lägger kanske lite smolk i bägaren, men vi gav oss på att testa denna med ett så öppet sinne som möjligt. Det gick sådär.

Doft
Är du gammal nog att komma ihåg sportdrycken Pripps Plus? Då är du inte alltför långt ifrån doften hos den här oljan. Den är fräsch, den är fruktig, den är absolut lite för mycket för våra näsor. Men … om du formligen äääälskar citrus – go for it!

Flaska och förpackning
Snygg, stilren och effektiv skulle vi vilja kalla den. Flaskan är gjord av plast och etiketten har en liten ”flärp” med produktinformation som sticker ut från flaskan. Visst, det kan väl kännas lite sådär lagom crazy, men i ärlighetens namn så är det även rätt så irriterande. Pluspoäng som vanligt för glaspipetten.

Sammanfattning
En så in i norden frisk citrusdoft som gör att man nästan trillar baklänges gör att vi närmar oss denna olja med försiktighet. Vi tror nämligen att denna stänkare gör det praktiskt taget omöjligt att kombinera med den dagliga parfymen. Ett stort JA för citrusälskarna – ett lika stort NEJ för … dem som inte gillar citrus lika mycket.