Proraso

Proraso var nog den första skäggoljan som vi la märke till i butikerna för några år sedan, men vi har aldrig testat den. Förrän nu. Med stor dos förväntan och en ännu större dos förhoppning, öppnade vi den lilla orangea flaskan och höll tummarna. Vi insåg dock snabbt att våra drömmar inte skulle infrias denna gång.

Doft
Jo, till en början så tyckte vi att den doftade gott, men ju mer vi kände efter desto mer påminde denna skäggolja om mormors gröna eucalyptustabletter som man stoppade i sig i i början av 80-talet. Huga! Lägg sedan på en touch av hostmedicin, så har du vår (inte så jättesmickrande) doftbeskrivning av denna modell.

Flaska och förpackning
Varken bu eller bä. Ett gult lejon mot en orange bakgrund och en stor logga – inga överraskningar här. Kommer i en kartong med en tydlig beskrivning av hur du bör göra när du applicerar oljan. Som vanligt … ett plus för en riktig doseringspipett.

Sammanfattning
Njaae, denna föll inte i god jord hos vår testpanel. Vi lägger alla dagar i veckan våra pengar på någon av de svenska kandidaterna på vår topplista istället.

Ingredienser:
Bl.a.
Solrosolja
Avocadoloja
Walnötsextrakt
Eukalyptus
Doftextrakt