Så varför har vi skapat en webbsida som helt fokuserar på skäggoljor? Jo, vi tycker helt enkelt att skäggoljor är en riktigt manlig och rolig produkt att använda. Det finns bokstavligen hundratals olika märken på marknaden och alla har sitt eget unika signum och doft. Att hitta en ny, för oss okänd olja som vi gillar, gör att det verkligen pirrar till i skägget och gör oss glada som Glader på julafton. Vi kommer kontinuerligt att testa och recensera nya oljor och skäggprodukter som kommer ut på marknaden för att skapa en bästa tio-i-topp-lista av våra favoriter. Du får gärna tipsa oss om specifika produkter som du vill att vi ska testa och om du känner att du själv säljer världens bästa skäggolja, skicka oss ett exemplar så testar vi den.

Välkommer att kontakta oss via vårt kontaktformulär.

Vilka vi är

Vi som står bakom skäggolja.se är tre skäggbeprydda män i våra bästa år. Vi är sedan länge bästa vänner, men livet har tagit oss till olika platser på jorden. Detta gör att vi kan samla intryck, idéer och nyheter från olika länder och kulturer. Vi har alla tre alltid varit måna om vårt utseende och vi tipsar gärna varandra om nya produkter, det senaste modet och nutidens viktigaste accessoarer från respektive värld.

Vårt mål

Vårt mål med skäggolja.se är att ge dig som besökare en oberoende och ärlig beskrivning av de populäraste skäggoljorna som finns på marknaden idag. Vi tror och hoppas på att trenden att bära skägg kommer att hålla i sig och vi kommer kontinuerligt att uppdatera denna webbsida med våra tankar, funderingar och åsikter om denna härliga produkt som kallas skäggolja. Vi hoppas att du finner din egen favorit bland de oljor som vi testar.

© 2016-2019 Skäggolja.se