Oil Can Grooming Blue Collar Beard Oil Test

Det finns coola skäggoljor, coolare skäggoljor … och så finns det Oil Can Grooming skäggoljor. Vi kände direkt att det var något alldeles speciellt med denna olja när vi först såg förpackningen och alla ville bli först att testa den. Efter många ”Mmmm” och ”Ahhh” så satte vi oss för att sammanfatta denna spännande olja och detta blev resultatet.

Doft
Vi hade alla olika förslag på hur denna skäggolja egentligen doftar, men till slut hade vi diskuterat fram ett resultat – muskigt läder med en touch av gammalt trä. Den formligen sätter standarden för hur en bra skäggolja ska dofta och vi lyfter våra hattar och bugar oss för de som blandade ihop detta recept. Bra jobbat!

Flaska och förpackning
Ja, ni ser själva. Hur cool är inte denna flaska? Denna lilla aluminiumdunk är definitivt den snyggaste flaskan på skäggoljehyllorna idag och har även en smart liten droppkork som gör det enkelt att dosera ut oljan. Hade vi fler tummar, så hade denna fått 8-9 stycken ”tummar upp”.

Sammanfattning
En fantastisk skäggollja med en lika fantastisk förpackning. Den något söta, muskiga, träiga doften blir snabbt beroendeframkallande och vi tror att denna olja kommer bli en riktigt storsäljare bland oss skäggiga män en bra tid framöver.