Oil Can Grooming Blue Collar Beard Oil Test

Oj, vad förväntansfulla vi i panelen blev när vi såg denna skäggolja! Den kommer med en mängd av attityder och vi fick fundera lite om vi kunde “pull this off”. När vi skruvade av korken blev vi faktiskt lite förvånade.

Doft
Det står att det skall lukta spiced tobacco och mandarin. Det funkar både på pappret och i verkligheten. Citrusdoften och det “kryddiga” från oljan gifter sig väl. Den luktar tack vare det, omslaget till trots, nästan lite sportigt. Det finns en mustigare underton, men det mest framträdande är nog ändå fräschören från mandarinen.

Flaska och förpackning
Som vi sa tidigare så är flaskan laddad med attityd: det är en oljekanna. Tankarna förs direkt till leriga Jeepar eller långa färder på motorcykeln längst en kalifornisk kustväg. Inte oss emot. Den har en bra hällpip som gör att det inte kommer för mycket olja. Det är dock inte lika lätt att dosera med den lite styvare förpackningen jämfört med en i plast eller med pipett.

Sammanfattning
Den har en framträdande doft och rolig förpackning. Många av oss tyckte den var mycket bra, men doften kanske är lite stark bitvis och de av oss med längre skägg hade velat ha den lite drygare. Sammantaget är vi dock nöjda med Oil Can Groomings produkt.