Nôberu – Heavy Beard Oil – Amber-Lime Test

Hoppsan, Kerstin! Den här gillar vi! Svenska Noberu går just nu från klarhet till klarhet med ett stort sortiment av spännande skäggprodukter så vi kände ju oss nästan tvungna att prova några av dem. Låt oss börja med att säga att denna olja, Heavy Beard Oil Amber-Lime är en av de bästa vi har provat.

Doft
Vi skulle vilja drista oss att säga att denna olja har en perfekt avvägning mellan doft och styrka. Den tydliga limedoften är framträdande, men ändå inte påträngande och den blev snabbt en favorit bland de vi har testat hittills. Den lite kraftigare oljan gör det även enkelt att få bukt med de vildaste skäggstråna som gärna vill leva sitt eget liv. Tummarna upp!

Flaska och förpackning
Snygg, praktisk och annorlunda! Oljan kommer i en snygg liten pumpflaska i plast som inte skäms i något badrumsskåp därute. Pumpen gör det enkelt att dosera och har även en låsanordning som eliminerar risken att hela din necessär får ett oljebad när du är ute och reser.

Sammanfattning
Ja, det är sådan här stunder man är stolt att vara svensk. En riktigt skön skäggolja med en frisk och välavvägt doft som man gärna struttar runt med. Vi hissar den svenska flaggan och gör honnör. Bra jobbat, Noberu!