Nôberu – Feather Beard Oil – Sandalwood

Den andra skäggoljan från svenska Noberu som vi testat är Feather Beard Oil – Sandalwood. Denna olja är något lättare än storebrodern Heavy (som vi gillade så att nackhåren reste sig), och den här varianten sköter sig riktigt bra den med.

Doft
Hmmm… Sandalwood. Vi luktar så att vi nästan hyperventilerar innan vi kan sätta ord på doften. Den doftar nämligen (enligt vår egen utsago) … som en nybyggd bastu. Mjukt träig med en släng av bränd bastupanel – slut ögonen och tänk dig det så förstår du säkert vad vi menar (… eller kanske inte).

Flaska och förpackning
Den tåliga lilla plastflaskan ser både exklusiv och snygg ut från alla håll och den eminenta pumpen gör att det är superenkelt att dosera rätt. Alla rätt på dessa punkter.

Sammanfattning
Jaha, om vi skulle ta och brännmärka denna nu då … missförstå oss rätt, vi gillar verkligen Noberu och deras skäggprodukter, men det är någonting med doften som gör att vi tvekar att sätta högsta betyg. Det kanske är påminnelsen av bastun som gör att denna skäggolja “bara” får en stark 4,5 på vår 5-gradiga skala.

© 2016-2018 Skäggolja.se