Mr Bear Family Woodland Test

Oj, detta var en trevlig överraskning! När vi öppnade leveransen med skäggoljan från Mr Bear Family hittade vi den kanske coolaste förpackningen på marknaden idag – en toarulle. Johohoe, det är sant! Vi bockar och bugar för kreativiteten och blir riktigt nyfiken på hur oljan står sig i den tuffa konkurrensen. Låt oss ta reda på det här och nu.

Doft
Okej, vi beställde en ”Woodland” och förväntade oss en härligt bark-jord-tall-lava-stock-doftande skäggolja … och det var precis vad vi fick! En skönt kraftig, mustig olja som utan omsvep skickar tankarna till de djupaste av de svenska skogarna. Bra och välbalanserad styrka som sitter i under lång tid. Toppklass!

Flaska och förpackning
Som vi nämnde tidigare så levereras denna skäggolja i en av de coolaste toarullarna vi har sett. Själva flaskan på 30ml bär en stilig etikett med en lagom kaxig björn. Och som pricken över i:et så finns även den uppskattade doseringspipetten i korken.

Sammanfattning
En av våra absoluta favoriter! En tydlig och mustig doft som gör en riktig man av vilken blåmes som helst. Vi stämplar en stor köp-rekommendation på denna lilla rackare.

Ingredienser:
Mandelolja
Aprikoskärnolja
Jojobaolja
Arganolja
Eteriska Oljor