Mr Bear Family Beard Balm Woodland har en doft som vi känner igen från deras skäggolja. Det är en blandning av lavendel och trä. Den är lätt att arbeta med och ger god kontroll över ditt skägg. Skäggvaxet är också lätt att tvätta av skägget (och händerna).

Doft
Boom! Skog. Eller kanske inte skog egentligen, men vad man vill att skog skall lukta. Det är lavendel och aprikoskärnor och en uppsjö av olika oljor som komponerar ihop Woodland doften. Vi tyckte det var en doft som inte stack ut för mycket och konkurrerade med alla andra dofter.

Förpackning
En rund tennburk med Mr Bear Familiy:s logga på. Klassiskt. Finns inte någonting att klaga på när det kommer till utseendet och den taktila känslan av att hålla i burken.

Sammanfattning
Mr Bear Family Beard Balm Woodland är en produkt som vi kommer använda mer av. Den ger också rimligt bra kontroll över mustaschen. Ingen 1800-tals barbershop mustasch kan uppnås, men det håller en bra form även vid stor konsumtion av kaffe. Det dricks en hel del kaffe av oss här på Skäggolja.se, så det är ett definitivt plus i kanten. Den har varit några av oss “alla-dagars” skäggvax, vilket är ett gott betyg.