Mountaineer Brand WV Timber Test

Ännu en ny olja, och denna gång en bästsäljare från USA! Vid första anblicken verkar denna skäggolja vara en enkel produkt, men oj vad vi blev positivt överraskade när vi skruvade av locket.

Doft
Det var en härligt uppfriskande arom som mötte oss när locket skruvades av. Mountaineer Brands WV Timber har en bra blandning av tallolja, eukalyptus som överton med cederträ som bas. Doften av träd framträder och kvarstannar på ett härligt sätt. Det var precis det vi behövde när vi provade oljan en vårmorgon.

Flaska och förpackning
Utseende kanske inte är allt ändå? WV Timber kommer i en enkel blåtonad plastflaska med en etikett som andas litografi. Den påminner bitvis om någonting som skulle kunna hittats på ett apotek runt förra sekelskiftet, om det inte vore för att det framträder av plast. Det är dock ett faktum som underlättar dosering och hantering av oljan.

Sammanfattning
WV Timber har en bra produkt. Oljan är dryg, flaskan lätthanterlig och ljuv doft på alstret. Som avslutning kan vi sammanfatta det med att en av oss fick mycket uppskattade kommentarer hemifrån, och med det kan vi inte annat är vara oerhört nöjda med produkten! 🙂