Men Rock – Blues Test

Vid första anblick känns denna skäggolja farligt massproducerad och opersonlig. Den lovar egentligen ingenting vilket gör att förväntningarna hålls på en rimlig nivå. Och det kanske var för oljans eget bästa.

Doft
Som sagt, förväntningarna var inte direkt på topp när vi skruvade av korken på den här opersonliga flaskan och när vi satte dit näsan så sjönk vår lilla entusiasm som vi ändå hade ner under nollstrecket. Doftteamet bakom denna olja har verkligen inte jobbat ihjäl sig när de tog fram denna och om vi ska vara riktigt snälla här i panelen, så kan vi sträcka oss till att den doftar … citrus. That’s it! Den här oljan är tyvärr så tråkig så att klockorna stannar.

Flaska och förpackning
Inte nog med att doften inte höjer på några ögonbryn, denna flaska levereras utan förpackning och med en etikett som ser ut som en deodorant från något globalt lågprismärke. Vi måste dock ge ett pluspoäng för pipetten. Tummen upp på den!

Sammanfattning
Nä, den här halvmesyren borde inte gå hem hos någon av oss män. När man väl producerar en skäggolja, provar fram doften, designar en etikett och levererar till butik, så borde man väl ändå försöka göra något speciellt med den? Det känns verkligen som att vi har slängt pengarna i sjön med denna olja. Bu!

© 2016-2018 Skäggolja.se