Hommer

Den här var intressant! Hommers skäggolja skiljer sig från de flesta andra oljorna på marknaden idag både i doft och i innehåll. Oljan är framställd från bland annat hampa som har en speciell förmåga att skydda och återfukta skägget. We like!

Doft
Vi fick sitta länge innan vi kunde placera doften på denna olja, men till slut enades vi om att den har en ”frisk doft av drivved”. Själva doften är inte framträdande och kraftfull som många andra märken, utan denna ligger istället och myser lite svagt i bakgrunden. Den ger helt enkelt känslan av klass!

Flaska och förpackning
Den vita lilla plastflaskan är otroligt snyggt designad och sitter som ett smäck på badrumshyllan, men varför kommer den inte med en doseringspipett? Istället hittar vi en droppkork vilket gör det mycket svårare att dosera rätt mängd olja i handen.

Sammanfattning
Denna skäggolja ligger i en lite högre i prisklass än många andra märken, men vi tycker absolut att den är värd varje krona. Full pott för etiketten, ett par minus för avsaknad av pipett, men övergripande dubbla tummar från hela panelen.