Golden Beards – Toscana Test

Njaaeee, vi har fått flera mail angående denna olja från Danmark, så våra förväntningar var höga när denna flaska levererades via det svenska postväsendet. Men tyvärr måste vi säga att vi mest satt och rynkade på näsan under vår testning. Den doftar helt enkelt inte speciellt … bra.

Doft
Om vi skulle försöka oss på att förklara hur Golden Beards – Toscana doftar, så landar vi i denna beskrivning; Tänk dig att du ska blanda dig en stark citronsaft och råkar tappa i en burk svartpeppar. Du försöker sila bort pepparn, men saften har redan tagit smak av den. Sätt nu näsan till safttillbringaren och lukta – SÅ doftar denna skäggolja!

Flaska och förpackning
Det verkar som om alla möjliga filurer nu börjar tillverka sina egna skäggoljor, slänger på en mer eller mindre designad etikett och försöker sälja den som den bästa skäggoljan just nu. Golden Beards använder en 30ml stardardflaska med pipett och har väl en knappt godkänd etikett att ståta med. Vi är inte imponerade av denna.

Sammanfattning
Det är alltid roligt att prova nya skäggoljor, men med denna blev det något av ett platt fall. Doften är påträngande, flaskan och etikett får underbetyg och vi kan helt enkelt inte se oss använda denna olja under några omständigheter. Tyvärr, Danmark.