Gents / Vision Haircare

Hmmm… den här var lite svår att sätta fingret på. För det första måste vi säga att vi är djupt besviken på denna flaskas etikett, men låt oss återkomma till det. Det är dock lite synd för detta är faktiskt en helt okej skäggolja.

Doft
När vi skruvade av korken på denna 50ml flaska från Gents/Vision Haircare och satte dit våra stora näsor, så var det svårt att sluta lukta. Vi drog in ångorna gång på gång och försökte formulera doften så gott vi kunde. Citrus? Ja! En lite touch av mint? Kanske. En hundra år gammal trälåda med lite oljestänk? Jodå, om man riktigt vill så.

Flaska och förpackning
Som vi påpekade tidigare … etiketten … får … bottenbetyg. Här finns det mycket att göra. Ta in en riktig formgivare / AD / Illustratör och ge flaskan en riktig identitet så kommer försäljningen skjuta i höjden.

Sammanfattning
Man ska som bekant inte döma en bok utifrån omslaget och om vi hade gjort det med denna skäggolja, hade vi nog satt ett bottenbetyg direkt. Men oj, så fel vi skulle ha haft. Det här är en väldigt bra och väldoftande olja som får tummen upp från hela testpanelen.

© 2016-2018 Skäggolja.se