Dr K Soap Caompaies Beard Balm har en uppfriskande doft och fin förpackning. Det är ett smidigt skäggvax som smälter bra i handen. Inte för oljig eller hård. Gör det lättare för skägget att hålla ihop och borstas till perfektion.

Doft
Det är en uppfriskande doft av pepparmynta som möter en när man öppnar locket. Det finns en liten underton av sheasmöret, kokosolja och bivax. Det väckte upp oss de där morgnarna när man var lite trött, eller efter gymmet när man redan känner sig fräsch.

Förpackning
En mycket fin burk i guldfärgad tenn (vad vi tror det är i varje fall). Etiketten andas sekelskiftes barberare. Kortfattat kan man nog säga att skäggvaxet ger ett gediget intryck.

Sammanfattning
Dr K Soap Company Beard Balm är en stabil produkt som många av oss ser fram mot att använda mer av. Den är lättarbetad och passar vad vi tänker väldigt bra till ett medellångt skägg. Det finns kontroll i det så att man kan ordna med mustaschen, men inte så hårt som ett mustaschvax. Utseende på burken och etiketten knyter ihop det på ett bra sätt.