The Dapper Duke – Gentleman’s Summer

”The Dapper Duke” tillhör definitivt en av överraskningarna bland våra testade märken. Denna snygga flaska bjuder på många trevliga upplevelser för såväl din egen näsa som omgivningens. Den kanske inte passar vid alla tillfällen, men om du vill förstärka sommarens dofter (eller återuppleva dem under det bistra vinterhalvåret) så kan denna skäggolja bli din bästa vän (okej, kanske inte din BÄSTA vän, men i alla fall en god kompanjon i badrumsskåpet).

Doft
När vi första gången öppnade korken på ”The Dapper Duke”, fick den oss att rycka till. ”Vad är det där för doft” mumlade vi alla medan gissningarna haglade runt bordet. Efter några frustrerande minuter så kom vi på det – apelsin. Och det fungerar förvånansvärt bra för en skäggolja. Den doftar helt enkelt en ”Gentleman’s Summer” med susande björklöv, knoppande blommor och mogna frukter. Tummen upp från hela panelen!

Flaska och förpackning
Vi är ju speciellt svaga för stilrena etiketter och sparsmakade logotyper, så denna satt verkligen som ett smäck. Varför krångla till det? Lägg sedan till en coolt svart flaska och doseringspipett och du har full pott. Vi höjer våra glas för både flaska och förpackning.

Sammanfattning
Helt klart en av kandidaterna till topplaceringarna. Om du gillar friska, fruktiga dofter i ditt skägg – prova denna!