Brooklyn Soap Company Beard Oil Test

Vi kan se det framför oss. Vi går igenom en skitig smal gränd i New York. Det är en lite kylig höstmorgon. Den stora halsduken är virad flera varv runt halsen. Skäggen hänger utanför. Vi stannar utanför ett skyltfönster som har en knappt noterbar spricka nere i vänstra hörnet. Våra blickar letar sig in. Innanför rutan, på en piedestal, står ett exemplar av Brooklyn Soap Company Beard Oil. “Den där måste ju sitta som en snärtat gammal baseboll-boll i en nyligen inoljad baseboll-handske”, viskar vi samstämmigt. Hade vi rätt?

Doft
“Det doftar gin!” skriker den första. “Det luktar ENBUSKE!!” hojtar den andra. Så här höll vi på ett tag tills vi kom överens om att doften inte räcker till någon av topplaceringarna. Den doftar helt enkelt såsom man förväntar sig att en skäggolja ska dofta. Lite tall och lite oljigt. Inga större stilpoäng för det. Tyvärr.

Flaska och förpackning
Även här känns det helt neutralt. En ok flaska med en (med nöd och näppe) godkänd etikett. Dock bra doseringpipett och det är ju alltid ett plus.

Sammanfattning
Om du har varit i New York fler än fem gånger, har en sådan där I LOVE NY-tshirt i garderoben och älskar allt som har med “The Big Apple” att göra – DÅ kan denna olja vara något för dig. Annars … nä.

Ingredienser:
Massor av olika oljor, men ingen som egentligen sticker ut.

© 2016-2018 Skäggolja.se