Broder Joe – Trollskog

Det finns skäggoljor med karaktär och så finns det skäggoljor med KARAKTÄR! Broder Joe’s ekologiska olja “Trollskog” varken doftar eller ser ut som de övriga skäggoljorna vi har testat, så hur står sig den sig egentligen mot den hårda konkurrensen därute? Vi ger dig svaret.

Doft
Hela världen (nåja, i alla fall våra trogna besökare till den här sidan) vet att vi gillar mustiga och kryddiga skäggoljor och “Trollskog” faller definitivt under den kategorin. Inte nog med att oljan är ekologisk och har den där härliga råa, grumliga utseendet, så doftar den alldeles underbart av … hasselnöt.

Flaska och förpackning
En av de snyggaste och mest säregna flaskorna på marknaden idag. Titta efter den skäggiga dödskallen så hittar du hela Broder Joe’s sortiment av skäggoljor (det finns idag fyra olika oljor). Ett stort plus för pumpen som gör det busenkelt att dosera.

Sammanfattning
En riktigt härlig och mustig olja från de djupaste Hälsingeskogarna. Vi gillar det råa, otämjda i oljan och inte minst att den har mest karaktär av alla skäggoljor vi har testat. Om du vill sticka ut i mängden bland skäggmurvlar – köp en Broder Joe “Trollskog”

© 2016-2018 Skäggolja.se