The Brighton Beard Company – Mandarin & Cedarwood Test

Den här lilla filuren är en riktig liten … filur. Vid första sniffen så slår doftsinnet en kullerbytta och formligen skriker ”Hurra, vilken skön skäggolja!”, men efter ett tag så kommer tvivlen och vi sitter och försöker fånga vad vi känner i ord. Det vi  dock kan säga direkt är att denna olja kommer gå hem BIG TIME bland alla fruktälskare.

Doft
Jodå, den har en kraftig doft av mandarin, men vi har svårt att hitta den där cedarwooden som etiketten skvallrar om. Vi skulle säga att det är 98 procent mandarin och 2 procent skog i denna flaska.

Flaska och förpackning
Vi köpte in en 10ml flaska för testet och den funkar i alla väder. Etiketten är stilren, snygg och har den där sjömans/piratlooken som passar perfekt.

Sammanfattning
Som sagt, denna är lite lurig att sammanfatta, men vi gör ett ärligt försök. Gillar man mandarin så är valet enkelt. Är man ute efter en lite mer manlig doft, så ska man nog titta efter något annat. Trots den kraftiga doften, så upplevde vi att den inte satt i särskilt länge. Efter en timme så funderade man om man verkligen kom ihåg oljan i badrummet på morgonen. Ett plus för pipetten.