Beard Monkey – Sweet Tobacco

Vi har fått flera förfrågningar att testa Beard Monkeys skäggolja så här kommer den efterlängtade recensionen. Vi var minst sagt ivriga när vi skruvade av korken och tog våra första sniffar. Vi luktade och försökte hitta den där utlovade doften av sweet tobacco – men allt vi fick var en flashback till ungdomens lata dagar på stranden, inoljade i Hawaiian Tropic.

Doft
Att det doftar nästan exakt som Hawaiian Tropic är inte negativt i sig. Den har den där fräscha doften av rökig kokos och det är inte helt fel. Vi har dock svårt att hitta “sweet tobacco” med våra näsor, men totalt sett får doften tummen upp från oss alla.

Flaska och förpackning
Pipett – Hurra! Vi tycker som vanligt att en pipett borde vara standard och på denna flaska sitter det en kaxig röd variant som tar sin rättmätiga plats i badrumsskåpet. Etiketten skulle dock kunna få sig en uppdatering då den är lite för “enkel” för vår smak.

Sammanfattning
Bra och gedigen skäggolja med en doft som sitter i länge. Vi fick dock ställa om våra förväntningar om en olja med “sweet tobacco-doft”, men vi gillade även den fräscha “Hawaiian Tropic-doften”. Tummen upp från oss alla!

© 2016-2018 Skäggolja.se