Apothecary – Original recipe Test

Snyggt designad etikett, en ännu vackrare förpackning (som dock är onödigt överdimensionerad) och våra förväntningar steg som en luftballong mot skyn. ”Denna kan ju vara en solklar vinnare” sa någon. Vi satt länge och analyserade både flaskan och förpackningen och blev mer och mer otåliga. Hur doftar egentligen denna sköning? Svaret blev inte riktigt som vi hade tänkt oss.

Doft
Det första vi tänkte på när vi nyfiket skruvade av korken och drog in de första dofterna var … gratistvålen i duschen på de lokala badanläggningarna! Vi hade i och för sig skyhöga förväntningar på denna skäggolja och det kanske gjorde saken ännu värre, men denna doft kraschade med huvud före ner i bassängkaklet.

Flaska och förpackning
Kanondesign på både etikett och förpackning, men varför, VARFÖR levereras denna utan doseringspipett? Den har inte en en droppkork, vilket gör att du ofta får alldeles för mycket olja i handen. Tummen upp för designen, tummen ner för det praktiska.

Sammanfattning
Denna gång blev våra drömmar till sand. Sällan har våra förhoppningar grusats så brutalt som i detta fall. Synd på en sån grym förpackning.