Anchor Mariner Jack – Frankincense Test

Oj, vad det är roligt att snubbla över en uppfriskande skäggolja då och då. Ibland händer det att man hoppar till i sin stol när hjärnan formar bilder utifrån dofterna man drar in i näsan. Vissa hamnar direkt i Sydneys hamnkvarter, en del ser böljande ängar framför sig och vi … vi hamnade direkt på farfars utedass.

Doft
Den första bilden som poppar upp i hjärnan på oss när vi doftar på Anchor Mariner Jack Frankincense är … ett väldoftande utedass. Missförstå oss rätt nu, detta är en komplimang, för ju mer vi doftar på den, desto mer ler vi (och det är alltid ett gott betyg) Om vi ska försöka förklara vad vi menar så landar vi i en tvålaktig doft med inslag av rosor och potpurri. Det doftar rent, helt enkelt! Två tummar upp från hela panelen.

Flaska och förpackning
Etiketten på denna lilla filur (10ml) känns både lagom hemsnickrad och genomtänkt. Känslan av eget hantverk samt en snygg och tålig doseringspipett sätter två stora extra plus i kanten. Hurra! Hurra!

Sammanfattning
Den här skäggoljan var definitivt en glad överraskning för oss alla. Doften satt som ett smäck och flaskan känns tillräckligt personlig för att den skulle kunna bli ett favoritmärke i badrumsskåpet. Prismässigt ligger den bra till och vi sätter en stor köprekommendation på denna!